Rakennusetsintää

Aika ehkä kirjoitella tännekin jotakin meidän kuulumisia. Tänään päästiin ottamaan rakennusetsintää kuten myös viikkoa aiemmin. Hauskaa touhua, joskin Atso jonkin verran arastelee kulkea pimeissä huoneissa. Toisaalta ihan hyvä, ettei liikaa häslää ja satuta itseään, mutta voisi se ehkä vähän reippaampi olla.

Tänään Atsolla oli kolme maalimiestä, joista 2 alakerrassa ja yksi ullakolla. Ensimmäinen oli helppo löytö heti ensimmäisessä huoneessa vasemmalla. Taisi haistaa jo ulko-ovelta, kun oli niin täpinällä menossa huoneeseen. Toinen alakerran maalimies olikin sitten vaikeampi kaappipiilo. Atso löysi nopeasti oikean huoneen ja hetken hajua työstettyä päätti ilmaista huoneen kulmaa istumalla. Taisin sanoa jotain: Ei ole siellä, etsi vaan. Yhä Atso vain nökötti istumassa katse kohti kulmaa. Sanoin uudestaan: Etsi vaan. Atso hermostui ja alkoi piippailemaan, mutta alkoi työstää hajua uudestaan. Se pyöri ympyrää ja näytti turhautuneelta. Käytiin toisessa huoneessa, jonka jälkeen Atso haisteli oikeaan suuntaan. Sopivasti kehumalla Atso löysi oikean kaapin. R iemu oli ylimmillään, kun maalimies kaiken työn jälkeen löytyi. Sitten jatkettiin ullakolle, josta viimeinen maalimies löytyi nopeasti; maalimies ei ollut piiloutunut mitenkään. Istui vain ullakon perällä.  Reippaasti Atso meni ullakolle. Edellisellä viikolla pimeä ullakko ja kellari jännittivät.  Kyllä se siitä.

Treenien päälle pääsin katsomaan, kun yksi ryhmäläinen otti esineruudut koirillaan. Taitavien koirien työskentelyä on ilo seurata. Atsokin kokeili lopuksi esineiden etsintää ja saatiin vinkkejä harjoitteluun.

This entry was posted in Haku, Koulutus. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.