Ekat metsähakutreenit

Talven hakuilut ovat olleet kaupunkietsintää liinassa sekä rakennusetsintää. Talvitauon vaikutukset näkyivät joka koirassa, sillä vauhtia riitti. Atso oli oma itsensä. Irtoaa tykkinä, mutta kun maalimies ei olekaan suoraan lähetyslinjalla alkaa hillitön hajun työstäminen hyrränä pyörien.

Atsolle otettiin 4 maalimiestä. Kaikkiin maalimiehen näyttäytyminen. Atson silmät peitettiin ja sillä aikaa maalimies eteni vähän ja piiloutui. Lähdöt olivat kyllä hienon näköisiä. Vielä kun herra avaisi nenäänsä paremmin, niin häsläys vähentyisi. Mutta kyllä oli kivaa olla pitkästä aikaa metsässä. Atso oli ihan täpinöissään, kun talutin sitä autolta hakualueelle.

 

This entry was posted in Haku, Koulutus. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.